Tuesday, March 2, 2010

Buat apa kita suka@tiru macam depa?


2 gambar yang berbeza situasi... gambar atas sekali ialah situasi kawan saya diajak teman untuk makan di depan skrin tv....beliau terpaksa menonton apa yang ditunjuk kedai kerana menjadi minoriti kumpulan....situasi kedua ialah di mana kawan saya menyukai 'video call' dan amat berpuas hati dengan aktiviti tanpa paksaan itu...
Soalannya: Anda jenis yang macam mana? sila tinggalkan komen untuk renungan bersama... 

9 comments:

=*NuRo0L* = said...

saya suke video call.selalu video call dgn friends saya yg berada diluar negara...tapi mcm pelik bila lelaki video call dengan kawan lelaki mereka...

M.SYAMSUL ANAM BIN QAMARUL HUDA said...

kenapa perlu pelik kerana ia adalah slh satu teknologi untik kita berkomunikasi dengan org lain .. xkira sama jenis ataupun berlainan jantina ..

Che' Mat said...

xla...it's just 2 kinds of feeling... weather u like it because of yourselves or u like it because pretending to make up everyone's feeling...

FiLZaH said...

x suka la both of them...
x suka la tym org video call kita x mood..so. x best la..

MissTunSalma said...

salam alaik....k.sal suka video call especially ngn my family jer..huhuhu...video call pun ada faedah gak..cth klu adik beradik kte bljar jauh di oversea

Sayer Best said...

you've been tag~Jawab la kalau rajen.Amek dalam blog aku k.ko copy entry tu,pastu padam,tulis lak jawapan ko

Sayer Best said...

lor,kanta.ko tak penah main tag ke.tag adalah salah satu aktiviti interaksi antara blogger.huu..caranya,ko copy segala soalan yang dalam entry tu,then ko jawab gne jawapan sndiri lak.nk contoh lbh lanjut,usha blog payid.

Ain Nabihah Bt Ahmam said...

ermmm...sy nk bg komen pe plk ea?huhu..
vdeo call lbey best kot..klu cik amal plk suke yg mn??
ha..jwb2.nk tau jgk jwpn empunye diri 2.huhu

Zainol said...

cuba terangkan sket... apa yang kamu cuba sampaikan dengan post ini... saya nak bagi markah ni...

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates