Friday, April 9, 2010

Penat ya!

Akhirnya, aku berjaya jugak menamatkan kelas terakhir tahun 3 kat USIM tadi....
Tapi ade je bende yang menghalang pemikiran...
!)aku nak sambung x masters kat sini dengan ilmu yang sikit ni?
2)aku nak stay kat sini@nak g blajo kat tempat orang lain yang aku ngidam sangat...?
3)keje ape yang sesuai ek?


sape nak kongsi idea, bolelah komen...sekian... :)

2 comments:

ain nabihah said...

ikutlah kate ht yg terbaik utk awk..slagi de pluang blaja,teruskanla.. =)

FiLZaH said...

aku dah alami situasi ni..at first, aku mmg nak smbg stadi...tp bila fikir balik, n memandangkan aku anak first, insyaALLAH aku akn keja dulu coz mak aku dr pas spm dah suh aku kerja...

ko nak sambung stadi kos pe amal?ko mesti teliti dulu pe yg ko minat..so, klu x de kos kat sni, ko x blh la men tangkap muat je...
ok...

Post a Comment

Template by:

Free Blog Templates